sâmbătă, 30 martie 2013

First time in public....


Pentru prima data, dupa ani multi in care mi-am petrecut timpul, mi-am relaxat mintea si mi-am expus emotiile pictand, aseara am mai facut un pas in plus....am ales ca patru dintre tablourile mele sa stea alaturi de alte lucrari exceptionale, pentru a fi privite, admirate sau dimpotriva...de catre oricine ar fi vrut s-o faca.
Primul pas in acest sens l-am facut atunci cand am creat acest blog, lucru dezvaluit de altfel in chiar prima postare. Acum, a fost al doilea.

Seara de ieri a fost una speciala pentru mine. Si nu a insemnat doar o expozitie. Pentru mine a fost mai mult, a fost o expunere. Fiecare tablou are o parte din mine, a cuprins o stare, o emotie sau un gand. Pana la urma, aseara m-am expus pe mine, mi-am expus sufletul, starile cele mai adanci, iar acest lucru, de obicei, te face vulnerabil...Din fericire, impresia a fost una pozitiva. Sau doar mi s-a parut? :)
Asa cum tablourile fac parte din mine, sunt cativa oameni, putini, exceptand familia mea, care inseamna pentru mine mai mult decat as putea spune in cateva cuvinte. Si care au o mare si importanta legatura cu expunerea mea in spatiul public.
Tie vreau sa am sansa sa-ti multumesc in fiecare zi a vietii mele pentru ca esti. Pentru increderea pe care o ai in mine, ce de cele mai multe ori ma lasa fara cuvinte....si acest lucru nu se intampla des. Pentru ca dintre toate celelalte fiinte exceptionale ale pamantului langa care ai fi putut fi, ai ales sa-mi stai alaturi tocmai mie....

Multumesc Jane, Multumesc Nico!! :) Pentru sustinerea sincera, entuziasta si constanta inca de la prima postare aici sau de la prima fotografie de pe pagina mea de facebook si care m-ar bucura enorm sa continue! Ma bucur sa fiu printre cei ce au norocul sa cunoasca oameni ca voi! Multumesc!

Si, nu in ultimul rand, multumesc Adriana! Pentru frumosul eveniment de aseara, pentru sansa de a ma afla printre cei "alesi". Si mult succes in tot ceea ce atat de frumos faci!




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Aici se pot vizualiza mai multe fotografii :
 

9 comentarii:

  1. Cu foarte multa placere te sustin si apreciez. Eu iti multumesc tie si lui Dumnezeu pentru ca am avut ocazia acum cativa ani sa te cunosc, sa invat foarte multe lucruri de la tine, si nu in ultimul rand sa te am ca si prietena si colega :*
    Nico

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuvintele tale frumoase intaresc singure bucuria ce mi-am exprimat-o mai sus! Si o justifica...:) Te pup, Nico!

      Ștergere
  2. Draga Diana , eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase si daca am reusit putin putin sa te incurajez sa faci public frumosul creat cu pasiune, sa impartasesti cu noi si cu tot cei ce doresc sa "vada" nu pot decat sa fiu fericita. Si daca eu, un profan, pot fi o farama de suport pentru tine, atunci eu trebuie sa iti multumesc ca m-ai ales. Sunt doar un admirator al frumosului creat de tine. Pe asta poti conta mereu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai reusit mult! Si crede asta cu toata convingerea. Si datorita acestui sprijin am fost prezenta acolo, acest blog exista si....multe alte idei de acest fel se nasc in mintea mea:)

      Ștergere
  3. Mi -ar fi placut sa fiu acolo, sa traiesc si eu unicitatea momentului, caci se vede in privirea ta bucuria, emotia spatiului si a timpului. Am vazut poze, mu pot zice ca ai ales cele mai frumoase tablouri, pentru ca toate pe care le stiu eu semnate Naghi sunt frumoase, sunt convinsa ca a fost greu sa le alegi pe acestea 4 , iti doresc si doresc si iubitorilor de arta sa aiba ocazia sa le vada pe toate. In curand o sa imi dai bucuria de a le admira live, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si in acea seara, dincolo de bucuria si emotia momentului, ma gandeam....oare nu ar fi fost mai bine sa il aduc pe celalalt/ sau poate altul s-ar fi incadrat mai bine, sau.....niciodata, banuiesc, nu scapi de astfel de ganduri :) Probabil voi reusi asta doar de voi trai ziua unei expozitii individuale, cand ar fi toate acolo, ale mele. Cale lunga si grea e pana atunci.....:)

      Ștergere
    2. Foarte mult mi-ar fi placut sa fi putut participa! Ar fi insemnat tare mult pentru mine! Dar, da, le vei vedea live in curand...conteaza pe asta! Si, sper, ca la urmatoarea "dezvaluire" sa bifezi prezenta! :)

      Ștergere
  4. Felicitari Diana pentru minunatele tablouri,felicitari pentru toata munca depusa,pentru ca sunt convinsa ca fiecare pictura implica multa munca,multa daruire si mult talent...pe care tu il detii din plin,o demonstreaza fiecare tablou al tau.
    Felicitari pentru expozitie, si iti doresc ca acesta sa fie inceputul unui frumos drum pe aleile artei..
    Miha Radu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc foarte mult Miha pentru cuvintele frumoase! Intr-adevar, fiecare tablou are o parte din mine, iar daca munca si emotia pot razbate din imaginea finala pana la privitor asta inseamna foarte mult!
      Sper ca un drum frumos sa se fi deschis prin aceasta expozitie...Multumesc! :)

      Ștergere