marți, 20 august 2013

"Waiting"





Oil on canvas
50x50 cm

4 comentarii:

  1. E atata caldura si lumina in acest tablou, posibil si de la floarea soarelui, numai tu puteai sa pui o floarea soarelui in balcon. E superb. L-am privit minute in sir azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si doamna are o atitudine pozitiva....:) asteptarea ei e "de bine"! Poate ca toate florile dau o nota optimista, insa intr-un lucru te contrazic : sigur si altii puteau pune floarea soarelui in balcon!!
      Ma bucur tare mult ca-ti place!

      Ștergere
    2. Nu stiu de ce spui ca nu e gata... Din punctul de vedere al privitorului, e perfect. Nici stinghii la balcon sa nu mai pui, ar fi in plus(am deslusit parca doua liniute timide}, eu le-as "astupa"". dar am spus, privind ca un profan. Si da, imi place atat de mult incat simt nevoia sa intru in fiecare zi sa il vad. O clipa de placere pentru ochii sufletului meu.

      Ștergere
    3. Mai sunt si alte lucruri mici de retusat, excetand cele deslusite de tine :) Stii cum e: mereu incerci sa faci mai bine, mai mult, mai aproape de perfect....
      Ce ma bucura foarte tare e ceea ce spui ca iti trezeste: dorinta de a-l privi - cu starea de bine pe care ti-o transmite e ceea ce imi doresc sa realizez cu fiecare tablou pe care il pictez.

      Ștergere